dijous, 15 d’octubre de 2015

LA CUINA INTEL·LIGENT

La tecnologia arriba amb decisió a la cuina, i prova d'això és el taulell intel·ligent que la companyia Whirlpool  té previst llançar al mercat en un termini màxim de dos anys.

El producte permet compartir en xarxes socials el que s'està cuinant en temps real, sol·licitar suggeriments per videoconferència (per exemple, a la teva mare), tenir la recepta projectada sobre la pròpia placa --així com la temperatura exacta i temps de cocción-- i fins i tot veure un vídeo sobre experiències d'altres xefs. També s'afegeix la possibilitat de reproduir llistes del servei Spotify per cuinar amb la música preferida.


Té capacitat per llegir correus i contestar-des de la mateixa vitroceràmica. Una altra de les funcions destacades és que inclou la connexió amb altres electrodomèstics, com ara la nevera, per saber si de disposa de tots els ingredients abans d'arribar a casa. Addicionalment, si volem saber qualsevol tipus de recepta, la vitroceràmica realitzarà recerques d'acord amb els ingredients que hi hagi a casa.

Permet triar l'àrea de cocció tan sols posant els estris de cuinar sobre la vitroceràmica. Inclou un programa per buscar les millors opcions quant a begudes per acompanyar els plats, i recomanacions bàsiques de presentació dels plats a taula amb imatges dels resultats finals.


Cap comentari:

Publica un comentari