dilluns, 23 d’abril del 2012

TV3 TANCA LES EMISIONS PER SATÈL.LIT

A partir de l'1 de maig, TV3 tancarà les emissions per satèl·lit, que es fan a través de TV3CAT, i potenciarà les emissions del canal per internet i a través de les xarxes de televisió per cable i ADSL a Espanya.

TV3 va posar en marxa el seu canal exterior, TV3CAT, el 1997, i des d’aleshores es pot sintonitzar a Europa i Amèrica a través dels satèl·lits Astra i Hispasat. Aquestes emissions es tancaran l’1 de maig del 2012.


El canal mantindrà les emissions per internet i TV3 farà una aposta decidida perquè es pugui sintonitzar a tot el món a través de televisors connectats i altres dispositius.

A la resta d'Espanya, com fins ara, TV3CAT també es podrà veure a través de les xarxes de televisió per cable i ADSL, com Imagenio, Ono, etc

TV3.CAT continuarà oferint 24 hores de continguts en català, bona part en emissió simultània amb TV3, i complementant-los, com fins ara, amb una selecció dels millors espais de producció pròpia dels altres canals de TVC: 33, Super3, 3XL, 3/24 i Esport3.

Per veure TV3.cat, a traves del nostre televisor, aquest a de tenir conexió a internet, i ha de ser compatible amb la tecnologia HLS (HTTP Live Streaming), vigileu quan compreu un televisor, algunes marques no donan la possibilitat de conectar-nos a aquest servei.

Per garantir una bona recepció , la linea de conexió a de tenir un ample de banda mínim de 3Mb/s garantits i  mentres reproduin TV3.cat seria convenient no utilitzar altres serveis   que requereixin un ample de banda important, no seguir aquests consells, pot fer que la qualitat del servei no sigui la més correcta.
 
 Tramuntel Telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada