dilluns, 3 de juny del 2013

CANVI DE PORTER AUTOMÀTIC A VIDEOPORTER


Avui dia per obrir la porta del carrer ja no és suficient escoltar la persona que ens truca a casa a través del porter autmàtic de l'edifici, volem veure i decidir abans de despenjar l'intèrfon si li obrirem o no. Per això moltes comunitats de veïns es plantegen fer el canvi de la seva antiga instal · lació de porter, per un altre molt més moderna de videoporter El primer que es pregunten és quines son les dificultats tècniques de poder fer-ho, Caldrà fer obres?, Caldrà passar cables nous?, Potser obrir regates?, res de tot això, en un sol dia de feina, sense obres i sense necessitat de substituir el cablejat existent, canviem la instal · lació de l'edifici amb una qualitat d'àudio i vídeo perfecta ,amb una garantia en els materials de dos anys.

Un obstacle  què es troben els veïns a l'hora de prendre la decisió, és el de que potser no tots els veïns volen fer el canvi, i això dificulta arribar a un acord satisfactori per a tots. Nosaltres els oferim la possibilitat que cada veí triï a la carta el tipus d'instal · lació que es realitzarà al seu habitatge, depenent de les prestacions que desitgi, els podem col · locar un monitor en color mans lliures amb memòria de les trucades rebudes, un monitor en color estàndard, un monitor en blanc i negre, o bé un telèfon porter senzill nomès àudio, i si més endavant decideix instal · lar el monitor de vídeo, només cal afrontar la substitució de l'aparell. D'aquesta manera adaptem el pressupost de la instal · lació del videoporter al pressupost de cada un dels veïns.

Els preus realment atractius i directes de fàbrica fan que sigui irresistible gaudir de la comoditat de veure qui ens està trucant a la nostra llar.

Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada