diumenge, 17 de febrer del 2013

EL JAPÓ, PIONER EN LA ULTRA ALTA DEFINIÓ

El Japó serà el país pioner en emetre programació estable en l'estàndard 4K d'Ultra alta definició (UHD), ja que començarà a fer-ho al juliol de 2014, dos anys abans del previst inicialment.

Segons publica el diari Asahi Times, el Ministeri japonès d'Afers Interns i Comunicacions ha decidit començar a emetre en 4k coincidint amb la fase final de la Copa del Món de futbol, que tindrà lloc al Brasil el juliol de 2014.

Les primeres emissions es transmetran a través dels satèl · lits de comunicació del país, en lloc de fer-ho per mitjà dels satèl · lits de transmissió directa. No obstant això, l'ús de satèl · lits BS està prevista en una etapa posterior.

Al principi, els japonesos es plantejaven llançar les emissions en 4K el 2016. La decisió d'avançar aquest tipus de transmissions obeeix a la intenció del govern de fomentar la venda de televisors compatibles amb la UHD-TV 4K, que són fabricats-entre d'altres-per empreses japoneses com Sony, Panasonic, Toshiba o Sharp


Com veieu a l'imatge la resolució del standar 4k, Ultra alta Definició, es correspond a quatre vegades la alta defició que coneixem actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada