divendres, 30 de gener de 2015

El 31 DE GENER RESINTONITZA TV3

El dissabte 31 de gener del 2015, a partir de les 3 de la matinada, els canals de TV3 canvien de freqüència. Per poder continuar-nos veient, cal que resintonitzi’s el televisor i que busquis els que estan marcats amb la paraula DEFINITIU.


Aquí tens una llista de preguntes i respostes per ajudar-te en aquest procés de resintonització.
 • He de resintonitzar el meu televisor? Sí. Tothom ha de fer-ho.
  La nit del 30 al 31 de gener del 2015 (a les 3.00 hores), els canals de TV3 es mouran a les noves freqüències i s’apagaran les antigues.
  Per això cal que busquis els nous canals, ja que ens alguns casos, si no els resintonitzes, no podràs veure les nostres emissions.
 • Què he de fer per resintonitzar-lo? El més senzill és fer la recerca automàtica de canals, que es pot fer amb el comandament a distància del teu aparell de televisió.
  S’han de buscar els canals de Televisió de Catalunya marcats amb la paraula DEFINITIU.
  La manera d’activar la recerca automàtica de canals pot variar segons el model de televisor. La manera més habitual de fer-ho és accedir a les opcions “Instal•lació” o “Configuració” del menú.
  El pas següent és triar l’opció “Buscar canals” o “Sintonització automàtica de canals”. Quan acabi el procés, que pot trigar uns quants minuts, només caldrà comprovar que els canals marcats com a definitius apareixen a la llista.
  En alguns casos, els televisors situen els nous canals al final de la llista. A través de l’opció “Ordenar canals” del menú de l’aparell, podràs posar-los en l’ordre que prefereixis.

   Si vius a les comarques de Girona, no pots resintonitzar el televisor abans del dia 31, el mateix dia de l’apagada dels canals que canvien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada