dilluns, 21 de desembre del 2020

ALARMES SENSE QUOTES

Vols tenir un sistema d’alarma d’última generació per protegir la teva llar, la segona residència, el negoci o per a la supervisió dels teus éssers estimats, però que no et generi despeses mensuals?

 A Tramuntel Telecomunicacions SL t’oferim la instal·lació d’un sistema d’alarma SENSE quotes men· suals; només pagaràs per la instal· lació. Aquest sistema de seguretat disposa de sensors amb videove· rificació que envien una imatge de l’intrús al teu telèfon mòbil, perquè tu mateix puguis avisar la policia acreditant que és una alarma real amb la imatge que has rebut. La instal·lació és senzilla, ampliable i no requereix obres.

 Protegeix els interiors amb detectors de moviment, obertura de portes i trencament de vidres, . Protegeix l’exterior amb detectors de moviment que monitoritzen les zones que envolten la casa o oficina i fan saltar una alarma a l’instant quan els intrusos s’aproximen. Pots complementar la instal·lació de seguretat amb endolls intel·ligents (amb un sol clic connectaràs o desconnecaràs aparells elèctrics en sistema remot), sensors de fum o d’inundació, càmeres de vigilància i altres accessoris. Gestiona tu mateix el teu sistema d’alarma. Des de l’aplicació del teu telèfon mòbil podràs gestionar el funcionament de l’alarma, connectar-la, desconnectar-la, supervisar l’estat dels sensors, rebre els avisos de comunicació (qui connecta, qui desconnecta, fallades en el subministrament elèctric, errors en la connexió a internet, fallades en els sensors, avisos de bateries baixes), etc., tot d’una manera cómoda i segura. 

No t’ho pensis més. A Tramuntel Telecomunicacions SL estem a la teva disposició per assessorar-te i oferir-te el sistema de seguretat que millor s’adapti a les teves necessitats



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada