dimecres, 23 de febrer del 2011

NOUS CANVIS EN ELS CANALS TV TDT

A continuació us informen de l'últim canvi que es produirà en la programació dels canals TV TDT. Segons les nostres informacions a partir del 1 de març, hi hauran canvis en els canals 66, 67, 68, 69. El canal 66 desapareix, i tota la seva programació es traspassarà als canals 45, 67, 68, 69. Més abaix us adjuntem una imatge per què veieu com quedaran distribuits els canals tv d'aquestes tres freqüències.                                  *Teledeporte:...........pasa al canal 45
                                  *Veo7 y AXN...........pasa al canal 69
                                  *Intereconomia........pasa al canal 68
                                  *Gol Tv...................pasa al canal 67

Aquest canvi només comportarà una resintonització i reordenació dels canals en els aparells receptors TDT, i de les televisions. No suposarà cap modificació a l'antena de tv col·lectiva o individual, sempre i quan estigui en bones condicions de funcionament. El que si suposará és una baixada en la qualitat d'imatge d'alguns programes, ja que l'ample de banda del transponder (canal) està pensat per a, com a màxim, 4 programes de TV, i ara passaran a tenir cinc o sis programes, això farà que es redueixi la quantitat d'informació amb la que s'emet el programa.
Tot això forma part d'un plan estatal de reordenació dels canals i freqüencies de la TDT, que té com a data limit el 2015, però pensem que s'enllestirà abans. Per tant  aquest no serà l'últim canvi en l'emisió dels canals TDT, a mida que es vagin produint, us anirem informant.
Davant d'un panorama tan canviant i per donar resposta a les comunitats de veïns, hem posat en marxa el servei de contracte de manteniment de les instal·lacions d'antena de tv col·lectiva pel qual, amb una petita quota mensual, oferim els nostres clients mà d'obra i materials a cost 0€, tant de les reparacions com de les actualitzacions futures de l'antena de tv col·lectiva. Demaneu-nos pressupost sense compromís.

Per consultar tots els canals TDT:

                           http://www.tramuntel.com/p/canales-tdt.html

Tramuntel Telecomunicacions

                      
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada