dimecres, 6 de novembre del 2013

EL NOU IPAD DE CINQUENA GENERACIÓ (IPAD AIR)


El passat 22 d'octubre, Apple revelava el nou iPad Air, la cinquena generació de la seva tauleta . Ara , amb tauleta en mà vam comprovar algunes de les característiques que anunciés Phil Schiller en la presentació .

El primer que es comprova és el seu pes . Es tracta d'un « tablet » molt lleuger encara que segueix tenint la seva pantalla de 9.7 polzades . El seu gruix sí que canvia i és una mica més petita que per exemple , l'iPad 2 . Això a causa que Apple ha aconseguit optimitzar la mida del bisell i així conservar les 9.7 " .

Pesa prop de 200 grams menys que el seu predecessor . Això es nota en tenir el dispositiu en mà . Com ha sacrificat el bisell , és normal que l'usuari en subjectar l'iPad Air toqui les vores de la pantalla , però el terminal no interpreta aquest toc com un ordre a la pantalla .

Com s'ha dit anteriorment , l'iPad Air posseeix els mateixos processadors que l'iPhone 5S . És a dir , l'A7 amb arquitectura de 64 bits i el M7 que s'encarrega de gestionar el moviment . Això es nota en obrir aplicacions . Per cert , el comprador d'un iPad Air rep gratis i precarregat els paquets de gestió de documents professionals .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada