dilluns, 25 de novembre del 2013

LA PRIMERA INSTAL.LACIÓ D'ANTENA TV COL.LECTIVA A PORT-BOU

Ens hem trobat amb aquesta curiositat mentre renovabamos el cablejat i les preses de televisió de la instal · lació de l'antena de TV col · lectiva en un edifici de Port-bou. Segons ens han dit els veïns l'edifici es va construir l'any 1968 i que va ser en la seva època el primer bloc de pisos que es va construir al poble, per tant la primera instal · lació d'antena tv col · lectiva.

 L'etiqueta enganxada diu molt d'aquella època, de quan a la televisió només es veia un canal, el de la televisió espanyola, per aquell temps hauria de ser tot un èxit distribuir aquest canal i el senyal de la ràdio FM per un sol cable i per vuit veïns. Els temps han canviat i ara amb la renovació que hem fet, es distribueix per tota la instal · lació col · lectiva més de 60 canals de televisió i ràdio TDT, així com tots els canals de TV satèl · lit codificats de canal plus, i els canals de tv satèl · lit oberts que l'acompanyen.
 
Podem assegurar que la instal · lació nova pot aguantar perfectament altres 45 anys, només l'evolució de la tecnología i la necessitat d'estar sempre actualitzats   marcaran la data de caducitat de la mateixa.
.



Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada