dijous, 2 de gener del 2014

TV1 HD DES DEL 1 DE GENER

Ja podem sintonitzar el nostre televisor per veure el senyal TDT de TV1 en alta definició . Després d'estar emetent durant molt de temps en proves amb una barreja de programes dels canals de TV1/TV2/clan TV / canal 24 hores , a partir d'aquest 1 de Gener les emissions seran definitives , i la programació coincidirà amb el seu homòleg a emissió tdt SD . D'aquesta manera la televisió pública estatal fa una aposta ferma per aquest format , ja que fa uns dies va posar en marxa també el canal Teledeporte HD , i se suma a les televisones privades estatals que ja fa temps que transmeten en HD . 

Si disposes d'un televisor amb sintonitzador d'alta definició , pots rebre TV1/ TV3/ Telecinco/ Antena 3/ La Sexta / Cuatro/ Teledeporte , en aquest format d'emissió . 

El tipus de vídeo HD que s'ha triat per a l'emissió d'aquests dos canals públics estatals de TDT , és el de 720p , que significa que es transmeten 720 línies per imatge transmesa de 1280 píxels cadascuna, i les imatges es transmeten complertes , és l'emissió progressiva " p" . A diferència de la resta de canals HD , que ho fan en el format 1080i , que significa que transmeten 1080 línies per imatge transmesa de 1920 píxels cadascuna, però cada imatge es divideix en línies parells i imparells , primer s'emeten unes i després les altres , és l'emissió entrellaçada " i".


Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada