dimecres, 4 de juny del 2014

INSTAL.LACIÓ CABLEJAT TV PER FAÇANA

Molts edificis antics, tenen les seves instal.lacions d'antena tv col.lectiva amb distribucions del senyal de l'antena a través de cables tv que van de pis a pis, així ens trobem casos que per que arribi el senyal als pisos baixos potser ja ha passat per deu pisos abans. Després de molts anys les preses i el cablejat tv s'han deteriorat, apart del remenamen que s'hagi pogut fer per part dels veïns a les seves preses tv, (ara que pinto i la desmonto, ara que conecto les tvs de les habitacions, ara que s'espatlla i col.loco una qualsevol, etc,,,etc,,,), molts motius que més tard o d'hora fan que sempre els pisos més baixos tinguin problemes constants de mala imatge als seus televisors.

Solventar aquest deteriorament, consistiria en el canvi de tot el cablejat i les preses tv del edifici, sustituint el cable vell, per un cablede  nou per la mateix tub encastat que hi ha. No obstant , no es la millor solució, ja que la arquitectura de la distribució continuaría siguen la mateixa i els problemes es tornariem a reproduir més endavant. La millor proposta que es pot oferir a la comunitat de veïns es la que hem ofert a aquest edifici de Figueres que us mostrem a les imatges.

La proposta consisteix en pasar un cable tv coaxial independent  , des de el terrat del edifici fins al pis de cadascún dels veins. Aquests cables passan per la façana, son especial d'intemperie amb coberta de polietilé, i s'amaguen dins una canaleta plástica blanca, que es pot pintar del mateix color de la façana. El passar un cable per veï té l'avantatge que podem eliminar tots aquells cables d'antenes parabòliques que penjaven de mala manera, ja que per un sol cable podem fer anar el senyal de la radio FM, el senyal de la TDT, i el senyal de qualsevol satèl.lit, i si volem també connexió d'internet comunitari. D'aquesta manera les connexions actuals d'antenes de satèl.lit queden integrades al nou cablejat, i el veï que necessiti una connexió futura de satèl.lit no tindrá la necessitat de llençar un altre cable per la façana. A més aprofitem l'amplada de la canaleta per amagar els cables del telèfon.

Una proposta que dona solució a moltes demandes actuals i futures, i que no trenca la estètica de la façana.

Tramuntel telecomunicacions







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada