dilluns, 21 de desembre del 2015

ATRESERIES NOU CANAL TDT

Atreseries , un nou canal en alta definició que s'integrarà en l'oferta TDT per oferir cinema, sèries i espais de producció pròpia on primarà, per sobre de tot, les produccions de Atresmedia.


Un món de sèries arriba a la TDT de la mà de Atresmedia gràcies al seu canal Atreseries, que veurà la llum en TDT el 22 de Decembre. Atresmedia explotarà el canal per aprofitar el seu ampli catàleg de ficció pròpia, que té en el seu catàleg sèries d'èxit com El Internado, El Barco, Los hombres de Paco, Aquí no hay quien viva, Hispania, Vis a vis, Gran Hotel, Los Protegidos , Bajo sospecha, Sin identidad o Allá abajo. A més, el complementarà amb sèries estrangeres i diverses cites de cinema.


Atresmedia intenta emular així l'èxit  d' audiències del canal FDF, produït per Mediaset Espanya, que gràcies a la redifusió de capítols de ficció pròpia de Mediaset (La que se avecina, Aida, etc.) barrejats amb sèries internacionals d'èxit i produccions originals aconsegueix estar entre els canals més vistos de manera permanent.

A Girona el podeu sintonitzar en el canal 55 de l UHF.

tRAMUNTEL TELECOMUNICACIONS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada