diumenge, 7 de novembre de 2010

ANTENES TV TERRESTRES I SATÈL·LIT

Per veure bé la TV, necessitem una bona instal·lació d'antena de tv, de res serveix tenir a les nostres mans el millor aparell de tv, amb les millors prestacions del moment, si el senyal amb la qual ha de funcionar es deficient, i cada cop que volem veure una pel·licula o un partit de futbol es converteix en un calvari, perquè el senyal es talla en el moment més inoportú i surt el repetitiu missatge (FALTA SENYAL D'ANTENA).

El disposar d'una instal·lació d'antena en perfectes condicions de funcionament ens permetrà evitar avaries intermitents.Avui dia amb els senyals d'emisió de tv
digital tan per satèl·lit com per terrestre qualsevol mancança a l'instal·lació ens pot tirar per terra aquella plàcida tarda de diumenge o aquell vespre amb els amics.


En Tramuntel i després de molts anys fent que el veure la tv sigui un plaer, hem viscut l'arribada dels canals tv privats, l'aparició de la tv satel·lit de pagament, el canvi de la tecnología analògica a la digital (tdt). Cada moment no ha sigut definitiu, els constans canvis ens ha obligat a formar-nos i mantenir-nos permanentment equipats amb els instruments de messura i eines necessaries per adaptar-nos ,i oferir els nostres clients la qualitat que ens demanen.


Els nostres serveis d'instal·lació, reparació i manteniment d'antenes tv terrestres i satèl·lit (individuals i col.lectives), están a la seva disposició, no dubti en contactar amb nosaltres, sense cap compromís l'informaren i li farem pressupost de les seves demandes.

Tramuntel telecomunicacions
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada