divendres, 11 de novembre del 2011

PER VEURE ELS CANALS TV FRANÇA A FIGUERES (ALT EMPORDÀ)(GIRONA)

En els darrers mesos estém tinguent moltes consultes, sobre el que s'ha de fer per veure els canals tv TDT de la Televisió francesa. Com ja sabeu, des de fa molts anys  a Figueres i a tota la comarca de l'Alt empordà, es poden veure tres canals de tv analògics francesos (TF1, FR2 y FR3) , últimament surt un missatge en les imatges d'aquests canals en el qual s'indica que  deixarán d'emetre a partir del 28 de Novembre, i que igual que ens va passar amb " EL APAGÓN ANALÓGICO" a Espanya, a partir d'aquesta data, només podrem veure la televisió francesa en format digital (TDT), en francès TNT (télé numérique terrestre).

Fins  ara rebiem el senyal de tv francès analògic per ones terrestres, amb una qualitat raonable, però els senyals de la TDT francesa es reben amb una precarietat tal, que impedeix garantir el bon funcionament de la instal.lació, de tal manera que estém obligats a rebre aquests senyals per satèl.lit, per tal que la qualitat d'imatge sigui perfecte.

  En instal.lacions individuals, només cal disposar d'una antena parabòlica i d'un receptor de satèl.lit específic per sintonitzar els canals de la TDT francesa.
  En una instal.lació d'antena tv col.lectiva, podem oferir els nostres clients diferents tipus d'instal.lacions, per el que caldrá sapiguer quans canals tv francesos voldrà rebre la comunitat de propietaris i veure les caracteristiques de l'edifici per confeccionar un pressupost a la mida de les seves necessitats.
  El gran avantage d'aquest canvi està en que podem sintonitzar i veure aquests canals a qualsevol aparell de televisió que disposi d'un receptor TDT, no com fins ara que només es podia veure el senyal tv francès en els televisors amb sistema de color SECAM.

 No dubteu en demanar-nos informació més detallada al respecte.

 Tramuntel Telecomunicacions


2 comentaris:

  1. Per quin satèl.lit es tindria d'agafar aquesta senyal de tv França?

    salutacions

    jordi

    ResponElimina
  2. Jordi, el senyal dels canals francesos es pot rebre a traves del satèl.lit Astra, o l'Atlàntic Bird, amb tots dos es necessita un receptor Sat amb tarjeta de pagament, que s'inclou amb el preu de l'aparell. La diferencia està en que en la recepció per Astra la targeta té una durada de quatre anys, amb l'altre satèl.lit es indefinida

    ResponElimina