diumenge, 11 de desembre del 2011

TANCA CANAL NORD, LA TV LOCAL DE FIGUERES

  Aquesta vegada ens ha tocat de ben a prop el tancament d'un canal de televisió TDT, i es que la situació económica i les perdues acumulades any rere any han abocat al tancament de la nostra emisora privada de televisió local, Canal Nord, de sempre anomenada Tv Figueres. Es preveu que les emisions de producció pròpia cessin el 15 de Decembre, i la desconexió total del senyal a final de mes.

  Un altre canal TDT que desapareix, tots, pels mateixos motius. La situació de crisis económica, i la falta de recursos per manca d'ingresos publicitaris, ( aquests están molt repartits des que l'oferta de canals de televisió es tan nombrosa ), fa que les televisions locals, no només les del nostre pais, si no també les d'àmbit estatal, ho tinguin molt difícil per fer-se un forat i ser competitives en el mercat.

  Tv Figueres va ser la segona de les televisons locals de Catalunya en iniciar les seves emisions el 16 de Febrer del 1985, en el 2002 va passar a anomenar-se Canal Nord, augmentant la zona geogràfica d'influencia , arribant el seu senyal a les comarques de l'Alt Empordà, La Selva, El Gironès i el Pla de l'Estany. Malauradament Decembre del 2011, será la data del seu comiat.

  Tramuntel Telecomunicacions


2 comentaris:

  1. Definitivament des del 1 de Gener, no n'hi ha cap emisió de Canal nord,,,,pantalla negre. Haurem d'esperar a veure si aquest espai es recupera amb un altre emisió

    Tramuntel telecomunicacions

    ResponElimina
  2. ja ha nascut la nova TV Figueres. És Nord Televisió de Figueres. emet on line i es proposa retornar a la ciutat la seva televisió...
    aqui teniu l'enllaç d'streaming
    www.livestream.com/nordtelevisio

    ResponElimina