dilluns, 23 de gener del 2012

CÀMERES DE SEGURETAT PER EVITAR ROBATORIS A LES PARROQUIES DE GIRONA

Ultimament i davant del increment dels robatoris que s'están prodüin a les parroquies gironines, els Mossos d'Esquadra patrullen durant els enterraments a les esglèsies . Els lladres es barrejen entre la gent que está més pendent de la cerimonia que de les seves pertinences i aprofiten per fer petits furts com robar carteres, bosses, incloent-hi la caixa de les almoines; aixi mateix la gran quantitat de cotxes que s'aplegen també es objectiu dels pispes trencant vidres per endur-se el que puguin trobar dintre. Per això el cos policial ha endegat una campanya de patrullatge, que fa que amb només amb la seva presència puguin disuadir als malfactors d' actuar, els mossèns avisan de quan hi han enterraments i els policies es presenten bé d'uniforme o barrejats entre la gent de paisá.
Algunes parroquies, per evitar robatoris del seu patrimoni  han decidit instal.lar alarmes i càmeres de seguretat  dintre dels  temples.
Segons declaracions dels Mossos, les imatges que ofereixeen les cámeres de vigilància son un dels elements més importants en les seves investigacions per identificar els lladres.

Tramuntel telecomuniacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada