dimecres, 11 de gener del 2012

RYANAIR , NOUS VOLS DES DE L'AEROPORT DE GIRONA

  Al final, i després d'interminables negociacions la companyia aèria irlandesa Ryanair, ha arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya. Gràcies al qual, l'activitat a l'aeroport de Girona tornarà a incrementar-se a partir d'aquesta primavera, després que durant l'any passat moltes de les rutes que operaven en el mateix fossin reduïdes significativament.

 Ahir 10 de gener el vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, va anunciar que 19 noves destinacions serán assignades a l'aeroport gironí, entre elles el que més destaca és el vol diari matí i vespre Girona-Madrid, ( que no començará a funcionar fins el 25 de Març) també s'inclou quatre vols setmanals a Eivissa i altres ciutats europees: Dusseldorf, Aarhus (Dinamarca), Turku (Finlàndia), Poitiers (França), Tesalònica (Grècia), Cork i Knock (Irlanda), Cagliari i Perugia (Itàlia), Nador (Marroc), Bydgoszcz, Cracòvia i Gdansk (Polònia), Doncaster (Regne Unit), Skeleftea, Malmo i Estocolm (Suècia). 

 Tot i la bona noticia, pel sector turistic i de retruc per tothom, les destinacions estatals quedan reduides a Madrid, Palma de Mallorca i Eivissa, trobem a faltar llocs com Granada, Sevilla, Lanzarote, Málaga , o Santiago de Compostela.

Podeu trobar totes les destinacions en www.ryanair.es.

Tramuntel telecomunicacions





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada