dimecres, 7 de març del 2012

VEURE TV3 PEL MÒBIL

Des de la setmana passada, Televisiò de Catalunya , incorpora una nova manera de poder veure els seus continguts, es tracta d'una aplicació per als telèfons mòbils amb conexió a intenet, a travès de la qual poden veure en la pantalla del nostre telèfon, continguts de TV3 ja emesos , un cop oberta l'aplicació accedirem a un munt de videos com ara, el APM, Polònia, Telenoticies, El temps, 30 minuts, La Riera, etc, etc. A partir d'ara ja no es fará tan aburrida l'espera del autobús, o la cua del metge.

L'aplicació es molt sencilla de  descarregar, en els telèfons Android, anem a la  icona "Play store", i a la pestanya de cerca, escribim TV3, un cop trobada ens la descarreguem i s'instal.lará automàticament en el nostre telèfon. Nomès caldrà clikar en ella i triar el video del programa que volguem veure. La qualitat d'imatge es francament bona, i si la cobertura d'internet també  ho és, no es talla el senyal en cap moment.

Us deixem una mostra d'un video de Polònia, per què veieu com funciona, a part de riure una estona.Tramuntel Telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada