divendres, 4 de maig del 2012

ALLARGAR LA VIDA DEL MÒBIL

El telèfon mòbil, es un aparell delicat al que pot ser no li dediquem l'atenció necessaria, estem acostumats a que la nostra companya de telefonía mòbil, ens proporcioni cada dos per tres un aparell nou, però aixó s'acabat, tant Movistar com Vodafone, i segurament Orange també s'acabará apuntant, no tornarán a oferir telèfons gratuits per aconseguir clients. Per tant haurem de canviar els nostres hàbits i mirar d'allargar la vida d' un aparell que té un uns cost considerable.

- Mira de fer un bon ús de la bateria, carrega-la quan t'ho indiqui el telèfon i no desconectis el carregador fins que no estigui del tot carregada.
- Utilitza una funda protectora, de goma, gel o silicona, i amb tapa per protegir l'aparell dels cops.
-  No abusis de la descárrega d'aplicacions, baixar-nos alguna d'un lloc poc fiable pot donar-nos algun ensurt, confia en les aplicacions de les botiges oficials Google play, i Apple Store .
- Utilitza una tarjeta de memoria externa, per no saturar la propia del mòbil, aquesta només a de servir per les funcionalitats que porta d'inici, tot el que  afegin hauria d'anar enmagatzemat a la tarjeta externa de memoria.
- Vigila amb les humitats, els dies de pluja, o l'ambient humit del bany mentres ens dutxem no son recomenables.
-  El plàstic protector de la pantalla la protegeix  d'esgarrapades.

Amb aquestes precaucions i una mica més de cura, el nostre telèfon mòbil, ens durará el temps suficient per què quan el volguem canviar sigui perquè la tecnologia ha evolucionat i volguem comprar-nos l'últim model.

Tramuntel telecomunicacions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada