dilluns, 21 de maig del 2012

PER CONNECTAR-SE A WIFI FIGUERES

Ja ens podem conectar a internet quan anem pels carrers de Figueres. Coincidint amb les fires de la Sta. Creu, l'ajuntament ha posat en marxa un servei de connexió a internet WIFI gratüit . A nombrosos punts de la ciutat ens trobarem en el mateix soport dels semàfors aquestes antenes amb quatre banyes, com la de la fotografía.

El servei encara está en periode de proves, i s'ha d'acabar d'enllestir la posta a punt de tota la instal.lació. Nosaltres hem fet proves de connexió i el funcionament es correcte,  la velocitat  de pujada messurada va ser de 273Kbps, i de baixada 269Kbps, suficient si volem consultar alguna pàgina web, el nostre correu electrònic, utilitzar les xarxes socials, fer gestions electròniques amb la admisnistració o mirar algún diari online, ara que son gratüits.

Connectar-se es molt fàcil, només cal posar en marxa l'antena wifi del nostre smartphone, triar WIFI FIGUERES, i registrar-nos. La primera vegada que ho fem, ens enviará el nostre correu electrònic, un usuari i contrasenya que haurem de fer servir en properes connexions. Tenim una hora per navegar per internet, a partir de la qual si volem més temps haurem de sortir i tornar a entrar en el sistema.


Tramuntel telecomuniacions














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada