dimecres, 8 de maig del 2013

15000 € PER PIRATEJAR EL SENYAL DE CANAL PLUS

Una jutge d'Alacant ha condemnat un ciutadà a tornar a Digital Plus la quantitat de 15.000 euros per compartir el senyal que tenia contractada amb els seus veïns, als quals cobrava una quota periòdica. L'acusat, però, s'ha lliurat de la pena d'un any de presó que demanava el fiscal després de reconèixer els fets i acceptar la compensació a la plataforma de televisió de pagament.

L'acusat tenia contractat un abonament a Digital Plus pel qual pagava 56 euros al mes, i els continguts inclosos en aquesta subscripció eren compartits amb els seus veïns a través d'un sistema de cardsharing, . La sentència obliga el demandat a indemnitzar la companyia de Prisa amb 15.128 euros per un delicte relatiu al mercat i als consumidors.

Segons recull el diari Informació, la Fiscalia va argumentar que l'home va compartir amb altres usuaris la seva mateixa targeta d'abonat a través d'un sistema informàtic pel qual es convertia en servidor de les dades de la seva targeta, aconseguint que la programació que tenia contractada amb Digtal Plus fos visionada per, almenys, altres 45 usuaris, sense consentiment del titular dels drets. Això ho feia a canvi de rebre una contraprestació econòmica de 12 euros per un mes, 30 euros per tres mesos i 55 euros per semestre.

tramuntel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada