dimarts, 30 de setembre del 2014

INSTAL.LACIÓ VIDEOPORTER A FIGUERES

En un edifici de Figueres hem substituït l'antiga instal · lació de porter automàtic, per una altra de videoporter amb monitors vídeo en color.

En el primer contacte que vam mantenir amb els veïns de la comunitat de propietaris ens van expressar el seu desig de realitzar el canvi, ja que els avantatges que ofereix un sistema de porter àudio / vídeo són incontestables, però que tenien dubtes sobre els problemes que podrien comportar el haver de passar cablejat nou per tot l'edifici, amb les corresponents incomoditats i alts costos d'haver de fer instal · lacions noves encastades o de superfície. Aquests dubtes van quedar completament solucionades quan els expliquem que amb el sistema de videoporter digital que utilitzem conservem el cablejat antic de l'edifici mantenint l'alta qualitat del senyal d'àudio i vídeo, de manera que no cal passar cablejat nou, ni realitzar cap tipus de regata, canalització de superfície.

Una altra de les seves dubtes era que la instal · lació del videoporter, podria suposar una inversió molt forta dificil de suportar per tots els veïns. Res més lluny de la realitat, treballem amb preus donats directament de fàbrica sense intermediaris, pel que podem oferir uns preus molt atractius, a més, a un veí que no vulgui assumir el cost del monitor de vídeo se li pot oferir una versió més econòmica i instal · lar un telèfon només àudio, o si per contra desitja un monitor de vídeo de més prestacions amb gravació d'imatges també se li pot oferir.


Una instal · lació de videoporter color amb materials d'alta qualitat, garantits en mà d'obra i materials per dos anys, amb servei de recanvis per a manteniments futurs, instal · lat per professionals amb molts anys d'experiència, avui dia amb Tramuntel està a l'abast de totes les comunitats de veïns . Si ho desitgen sense cap compromís els farem un pressupost a la mida del seu edifici.

Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada