divendres, 3 de desembre del 2010

CANVIS EN ELS CANALS TDT (TV3 HD, SPORTS 3, BALEARS)

Dintre de la dinàmica que ens té acostumats l'implantació dels canals tv TDT, us informem que durant el mes de Decembre 2010, s'ha prodüit un enèsim canvi en la freqüencia de transmissió dels canals TDT, en aquest cas, els de(TV3 HD, SPORTS 3, ILLES BALEARS) que emeten des d'el repetidor de Rocacorba, cap a la nostra zona d'influencia (Figueres, comarca Alt empordà). Abans transmetien pel canal 46, i ara ho estan fent, pel canal 52.
En una instal.lació d'antena tv individual només caldrá tornar a sintonitzar els nostres aparells receptors TDT. En una instal.lació d'antena tv col.lectiva dependrá del tipus de sistema d'amplificació, es tindrá de fer només un reajust del sistema o bé afegir l'amplificador corresponent a aquesta freqüencia.


Sports 3 es un canal en proves de la Televisió pública de Catalunya, que fa uns mesos va començar les seves transmissions, i que en un breu periode de temps pretèn ser un canal  dedicat  a l'informació i retransmissions esportives.

Aquesta modificació no será l'última, si no que el llarg del 2011 es produiran d'altres, mitjançant aquesta web us anirem informan d'aquests canvis.

Podeu veure tots els canals tv TDT que tenim a l'Alt empordà en http://www.tramuntel.com/p/canales-tdt.html


Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada