dissabte, 11 de febrer del 2012

FESTIVAL INTERNACIONAL DEL CIRC CASTELL DE FIGUERES

Durant els dies del 1 al 4 de març se celebrarà a Figueres el primer Festival Internacional de Circ , una iniciativa ambiciosa que pretén posar en un futur a la nostra ciutat com a referent del Circ mundial. S'ha instal · lat una gran carpa amb capacitat per 1500 espectadors al Pati d'Armes de la major fortalesa europea del segle XVIII, el Castell de St Ferrán. El públic podrà contemplar durant aquests dies fins a 22 números, amb 52 artistes, de 13 països que competirán i serán jutjats per 18 experts en circ de tot el món. Serán 7 representacions amb més de 10000 localitats a la venda, hi haurà dues semifinals (espectacles Blau i Vermell), i la gran final (espectacle Or).

Una de les característiques dels participants és que els seus números no hagin estat mai vistos  a Europa , pel que l'espectacle està assegurat ja que contemplarem actuacions totalment innovadores, d'artistes que tindrán aquesta oportunitat per presentar les seves credencials en el mercat europeu.

La iniciativa compta amb el suport d'institucions públiques com l'Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal, Diputació de Girona, el Patronat de Turisme de la Costa Brava, a més del  finançament de nombroses empreses privades, que han donat suport amb entusiasme a l'organització d'aquest esdeveniment . Esperem i desitgem que sigui tot un èxit i que tingui un futur prometedor.
Tramuntel Telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada