dijous, 18 d’octubre del 2012

GOOGLE, EL GEGANT VIST DES DE DINTRE

Has tingut mai la inquietud de preguntar-te on s'enmagatzamenent totes les dades de que dispossa el gegant GOOGLE, per mostrar-nos els resultats de búsqueda d'un concepte que li hem demanat?, ó a on están guardades les nostres imatges de Picasa, ó els nostres videos de Youtube, ó els nostres blogs de Blogspot, ó el els nostres correus de Gmail, etc.?
 
Ara els internautes tenim la oportunitat de veure el cor d'internet, la seu central de Google , i fer una visitar virtual per les seves instal.lacions, i contemplar maravellats, els gegantins servidors de que dispossa la companyía, en els quals anem a parar sempre que des de el nostre dispositiu conectat a internet demanem qualsevol dels serveis que ens ofereixen.

A més, els usuaris poden explorar el centre de dades de Google de Lenoir (Carolina del Nord) gràcies a Street View. Es pot entrar per la porta principal, pujar les escales, girar a la dreta on hi ha la taula de ping-pong i segueix pel passadís fins al centre de dades. La signatura, amb bon humor, ha situat un soldat imperial de Star Wars protegint la instal · lació.

L'usuari també pot passejar per l'exterior de les instal · lacions per veure la eficient (des d'un punt de vista energètic) infraestructura de refrigeració
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada