divendres, 26 d’octubre del 2012

INTERNET PER SATÈL·LIT A GIRONA

Ja podem accedir a internet a través del satèl.lit, això ens permet una cobertura total a qualsevol indret. Hi ha molts llocs que no tenen conexió de banda ample amb uns minims de qualitat, si bé els grans nuclis urbans no tenen aquests problemes , no es pot dir el mateix de nuclis mitjans o petits, i ja no parlem de nuclis molt apartats on no sabem el que es conectar-se a internet.

 Aquestes dificultats de gaudir d'una conexió de banda ample bona queden solventades amb la instal.lació d'una antena parabòlica i la contractació del servei a traves del satèl.lit. Una molt bona qualitat de senyal de transmisió, unes velocitats de pujada i baixada de dades superiors al ADSL  de la telefonía fixa, i unes cuotas mensuals asequibles, fan que l'opció del satèl.lit sigui molt competitiva per aquelles zones , on el ADSL no hi  arriba o no ho fa amb la qualitat suficient .

 Fixeu-vos en les tarifes que us oferim, i no dubteu de possar-vos en contacte amb nosaltres, la instal.lació es rápida, fácil i sencilla.



Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada