dimarts, 26 de març del 2013

INSTAL·LACIÓ DE CÀMERES EN UN PÀRQUING DE FIGUERES

A la ciutat Figueres (Alt empordà), hem instal·lat un sistema de videovigilància al pàrquing d'un edifici amb nombroses portes d'accés. Amb 16 càmeres repartides en tota la seva superfície, cobrim àmpliament els nombrosos accessos de vianants i de vehicles, de manera que qualsevol entrada, sortida o moviments de persones i cotxes que es produeixin al pàrquing queden perfectament registrades en un gravador digital de disc dur de 2TB, amb una resolució de gravació de 720 x 576 píxels (D1), la màxima qualitat que es pot aconseguir en gravació estàndard SD, a més, les còpies de seguretat que es realitzin conseqüència d'algun incident que calgui denunciar a la policia disposen de la característica de la marca d'aigua, que impedeix la manipulació de l'arxiu de vídeo, de manera que podrà ser acceptat com a prova davant d'un jutge.


Les càmeres són en color, format minidomo, antivandàliques, metàl · liques, amb visió nocturna, inclouen el sensor Sony EFFIO-E, amb una resolució de 700líneas, són varifocals, prestació que ens permet ajustar mitjançant zoom manual la superfície de l'escena que volem cobrir , és un model de càmera que té una relació qualitat / preu immillorable.



A més ens encarreguem de que la instal · lació compleixi amb tots els requisits que marca la Llei 15/1999 de Protecció de Dades, tramitant l'alta de la mateixa en l'AEPD, perquè les persones que accedeixen al pàrquing tinguin tots els seus drets garantits i la comunitat de veïns disposi d'una  instal·lació correctament legalitzada per poder atendre les reclamacions que se'ls presentin.

Tramuntel telecomunicacions, amb nº de registre 21581, está homologada i autoritzada per realitzar aquest tipus de instal·lacions. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, i els atendrem sense cap tipus de compromís, assessorant-los en tot moment de la millor instal · lació que s'ajusti a les seves necessitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada