dimarts, 18 de setembre del 2012

INSTAL.LACIÓ VIDEOPORTER A BANYOLES

Una Residència d'avis de Banyoles, ens va demanar que li proposessim una solució per conectar dues portes d'accès amb placa de videoporter a un sol monitor de video, col.locat a la recepció de la residència. Fins el moment tenien la porta principal coberta amb una placa de videoporter analògica i volien afegir un altre  a la instal.lació per cubrir  la porta de darrere del recinte situada a uns 150 metres de distancia.
 Com no era posible l'ampliació del sistema analògic, s'els hi va proposar la instal.lació de tot un sistema nou digital de la casa (TICINO/TEGUI), amb dues plaques de videoporter, i un monitor de video en color per rebre les trucades de les dues portes i controlar l'obertura de les mateixes. Aquest sistema digital es basa en la transmisió de dades de video, audio i alimentació a través de nomès dos fils, el que fa que la instal.lació sigui molt sencilla i  ens permeti abastar distancies de fins a 200 metres.
 A més podem ampliar les prestacions i funcionalitats sempre que ens ho demani el client sense tenir que modificar el cablejat. Podem ampliar els monitors, o col.locar un telèfon normal en un altre punt de la residència, es podria instal.lar un monitor color mans lliures amb memoria d'imatges de les trucades fetes, podrien afegir més pulsadors de trucada a les plaques de videoporter, afegir soneries suplementaries,  afegir càmeres de videovigilància i monitoritzarles des de el monitor de video, etc, inclòs la conexió a una centralita telefònica de tal manera que si ningù atèn la trucada pel monitor de video, automàticament el sistema faci una trucada tefònica a un número programat.
 
Tramuntel telecomunicacions.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada