dijous, 13 de setembre del 2012

TV3, FUSIONA EL 3XL AMB EL CANAL 33

Televisió de Catalunya (TVC) ha anunciat que fusionarà a partir de l'1 d'octubre el canal de programació infantil 3XL i el cultural C33, que passarà a emetre únicament en la franja nocturna que va de les 21:30 fins les 06:00 hores.

Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiviosuales (CCMA) han precisat que la fusió es produirà en la freqüència ja existent del 3XL i que la del C33 passarà a estar ocupada per Esports3, el que "augmentarà considerablement" la cobertura d'aquest últim. L'emissió del generalista TV3, l'informatiu 3/24 i del canal HD seguirà sense canvis.


D'aquesta manera, TVC passarà a emetre per cinc canals des dels sis actuals, i ha assegurat en un comunicat que la nova oferta permetrà un estalvi de 12,4 milions d'euros, que corresponen principalment a les partides de compra de producció externa ia la xarxa de distribució.

 "La remodelació garanteix el manteniment d'una oferta multicanal sòlida, optimitzant tot el potencial de TVC", afegeix la nota, que també assegura que prosseguirà el model d'èxit i lideratge extraient la màxima rendibilitat dels recursos disponibles.

La tecnología de la TDT, ens va permetre l'augment considerable de canals de televisió, i la situació de precarietat actual amb  manca de recursos per mantenir-los ens portan a aquest escenari de disminució de canals.
 
Tramuntel telecomunicacions
 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada