dimarts, 17 de setembre del 2013

AMB EL WHATSAPP, ENVIA MISSATGES DE VEU

Aquesta nova eina permet gravar missatges de veu de forma interna en l'aplicació amb un botó específic a la barra d'escriptura. Amb el nom de Push to Talk, Whatsapp assegura que és més còmode i complet que l'antic enviament de missatges de veu
El servei estarà inclòs en el preu anual que des d'enguany paguen els usuaris per l'actualització de Whatsapp i arribarà a totes les plataformes mòbils (Android, BlackBerry, iOS, Windows Phone ...).  

 La gran novetat, sens dubte, és el sistema d'un sol toc, sense haver de recórrer a un segon botó d'enviament un cop gravat el missatge Així mateix, els creadors  comenten que també cal que l'usuari sàpiga que el seu missatge ha arribat, que ha estat escoltat, pel que afegeixen un canvi a la icona del micròfon (que es posarà blau) quan el receptor hagi reproduït el missatge.  


Malgrat mantenir les distàncies amb els serveis de veu d'altres competidors com Viber o Line (permeten trucades), Whatsapp aposta per millorar les seves funcions de veu. Encara que tampoc massa preocupacions. L'aplicació de missatgeria instantània compta amb 20 milions d'usuaris actius al mes a Espanya dels 300 milions que té al voltant del món. S'envien 11.000 milions de missatges i es reben 20.000 milions cada dia, compartint un total de 325 milions de fotos, també cada dia.

Voldria posar un avís a aquesta eina, quan la empreu fixeu-vos que és molt fàcil enviar un missatge per error, és a dir podem enviar sense voler una porció de la conversa que estiguem mantenint amb una altra persona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada