dimecres, 4 de setembre del 2013

ANDROID KITKAT,,,,,,BONISSIM


Es tracta de la nova versió dels sistema operatiu Android.  De sempre a més d'una denominació numèrica , les successives versions del sistema operatiu mòbil Android han vingut acompanyades d'un cognom molt comestible . Els motius de rebosteria i dolços han servit per distingir les actualitzacions . Des del seu llançament ha estat així , i ens hem trobat a Cupcake ( per a la versió 1.5 ) , Donut ( 1.6 ) , Eclair ( 2.0 ) , Froyo ( 2.2 ) , Gingerbread ( 2.3 ) , Honeycomb ( 3.0 ) , Ice Cream ( 4.0 ) , Jelly Bean ( 4.1 ) fins arribar a la última versió , que han anomenat KitKat ( 4.4 ) .

Després del sandvitx de gelat i de les gominoles , l'equip d'Android s'ha decantat per una de les xocolatines més famoses del mercat . La companyia nord-americana ha arribat a un acord amb Nestlé perquè la seva nova versió d'Android porti el nom de KitKat . 
 
 


« No podíem imaginar un nom millor per a la nostra versió d'Android que el saborós xocolata , que ha estat el favorit entre els membres de l'equip des dels primers dies d'Android » , ha assenyalat Marc Vanlerberghe , Director de Màrqueting d'Android . « Estem molt contents d'anunciar aquesta aliança amb Android , la plataforma mòbil més popular del món , el que ajudarà a que hi hagi més aficionats de KitKat », va afegir Patrice Butlla , responsable de màrqueting de Nestlé .

Per celebrar el llançament d'Android KitKat s'han preparat més de 50 milions de barretes de xocolata amb la silueta de l'androide i que estaran disponibles en 19 països , entre ells , Austràlia , Brasil, Alemanya , Índia , Japó , Dubai , Rússia , Regne Unit i Estats Units .

En aquest sorprenent acord no hi ha « diners pel mig » , segons ha revelat el gegant d'internet en una entrevista amb el canal BBC , i que simplement respon a una decisió « divertida i inesperada » . La decisió es va deure a el nom del pastís de llimona Key Lim Peu ( KLP ) no és mundialment coneguda. « Un dels aperitius que tenim a la nostra cuina són KitKats , i algú va dir : 'Escolta, per què no li diem KitKat ? '» , Explica John Lagerling , director d'aliances globals d'Android a aquest mitjà .

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada