dijous, 11 de juliol del 2013

PRIYANKA, NOU VIRUS PEL WHASTAPP EN ANDROID

En les últimes hores diversos mitjans s'estan fent ressò d'un suposat virus conegut com "Priyanka" que sembla s'està propagant des d'ahir a través de WhatsApp i que només afecta la popular aplicació de missatgeria instantània.

El virus "Priyanka" per WhatsApp s'estaria propagant com a arxiu adjunt d'un contacte que al descarregar i afegir al nostre dispositiu Android modificaria els noms dels nostres xat de grup. Alguns mitjans diuen fins i tot que també canviaria el nom de la llista de contactes de WhatsApp encara que la font original només parla dels grups.


 Per protegir-nos contra aquest virus molest ens informen que no descarreguem ni afegim cap contacte anomenat Priyanka que rebem des WhatsApp, encara que ningú ens garanteix que no se li pugui canviar el seu nom de contacte per distribuir aquest molest exploit sota un altre nom. Aquest virus només afectaria WhatsApp, no als nostres contactes de la nostra agenda d'Android, i la seva propagació és manual.

Si hem estat afectats per aquest virus, per tornar a veure els noms propis dels nostres contactes al xat només hauríem d'esborrar aquest contacte de l'agenda del nostre dispositiu i als paràmetres del nostre dispositiu. Per fer això heu d'anar a "Aplicacions" i en Informació de l'aplicació de WhatsApp forçar el seu tancament , esborrar les seves  dades i la memòria cau, fent clik a la pestanya dades, per deixar l'aplicació com recentment instal · lada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada