dilluns, 8 de juliol del 2013

WHATSAPP, PELS MAJORS DE 55 ANYS

Gairebé la meitat (el 46%) de les persones majors de 55 anys dedica 30 minuts setmanals a llegir missatges de textos o instantanis, pel que demostra la penetració d'aquests serveis més enllà del públic juvenil. Són dades de l'estudi de MMA (Mobile Marketing Association) per SAP sobre els hàbits de les persones amb els seus mòbils.

Per a l'elaboració d'aquest estudi es va preguntar al juny als consumidors mòbils espanyols sobre el temps que dediquen a diferents activitats amb els seus mòbils. El 18% dels homes i el 15% de les dones passa més d'una hora setmanal dedicada a mirar informacions, des del temps als esports. El 11% dels homes i el 8% de les dones li dedica més de dues hores setmanals.

Cercar o navegar per la xarxa és una de les principals activitats: 60 minuts el 19% d'homes i el 14% de les dones i, 120 minuts el 14% d'homes i el 11% de les dones.

Pel que fa als llocs de l'activitat mòbil, llar i transport són els més habituals. Un 64% d'homes i un 67% de les dones es troben en el saló de casa mentre juguen amb els seus mòbils, mentre que el 43% d'homes i el 44% de les dones ho fan mentre esperen o viatgen en transport públic.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada