dimarts, 18 de març del 2014

INSTAL.LACIÓ DE CANALS TV SAT PER HOTELS


Un dels serveis que més valoren els clients d'un establiment hoteler , és la varietat de l'oferta de canals de televisió , i comprovar només entrar a l'habitació que poden accedir amb molta facilitat a canals de televisió del seu país d'origen . Per aquest motiu us volem mostrar el sistema T.0X de la casa Televés .
 - Un sistema que ens ofereix una alta qualitat d'imatge .

 - Un sistema que ens permet seleccionar canals tv , d'entre la gran varietat d'idiomes que ens ofereix la televisió emesa per satèl · lit .

 - Un sistema que permet una instalació modular , per ajustar-se a les necessitats actuals del tipus de clientela del nostre establiment .

 - Un sistema flexible que ens permet l'ampliació de la instal · lació i adaptar-la a les noves necessitats quan la clientela diversifica la seva procedencia.

- Un sistema fàcil d'instal lar i que complementa qualsevol instal · lació d'antena tv col · lectiva de què es disposi

- Un sistema en què no cal resintonitzar totes les televisions quan canviem la graella de canals satèl · lit que volem ofereir als nostres  hostes

 - Un sistema que s'ajusta a tot tipus de pressupost .

 És el tipus d'instal · lació antena tv col · lectiva per satèl · lit que haurien de tenir tots els establiments hotelers, per oferir als seus clients canals de televisió russos, francesos, italians, anglesos, alemanys, o àrabs.

Tramuntel ha realitzat diverses instal · lacions amb el sistema T.0X de Televés, pel que podem garantir el seu alt grau de qualitat, fiabilitat i bon funcionament.

Tramuntel telecomunicacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada